Noutăţi şi nu prea

Ţin minte că în scurta şi tumultoasa mea carieră de asistent vânzări la un magazin de cosmetice & parfumuri, când încercam să prezint unei cliente un mascara nou apărut, clienta a ţinut morţiş să spele pe jos cu cunoştinţele mele în materie de produse de înfrumuseţare şi mi-a răspuns înţepată: nou pentru tine poate. Da, era nou pentru mine, la fel ca aproape toate produsele din magazin.

Cu oarecare legătură cu subiectul, vă povestesc şi eu azi despre nişte lucruri noi. Pentru mine.

Am încercat aproape noua loţiune sub duş de la Nivea. Deşi intuiam că n-are puteri paranormale să îmi lase mie pielea hidratată, mi-am luat inima în dinţi şi am încercat-o. Aşa cum m-am aşteptat, n-are niciun efect. Fără o doză zdravănă de unt/loţiune Dove, pielea mea tot uscată ca varul de pe pereţi este. Poate funcţionează pentru alte tipuri de piele. Cu siguranţă că hidratarea vine din interior şi nu are loţiunea Nivea de-a face cu pielea mea uscată. Dar să nu spun că n-am bifat şi asta. (Late shower edit: I-am mai dat o şansă loţiunii Nivea şi, după ce am insistat cu aplicatul, pare să funcţioneze un pic. Cred că o clăteam cam repede. Oricum efortul e la fel, fie că te dai după duş sau sub duş.)

Am văzut un film aproape nou (ieşit în Cinema de vreo două luni), Jaful perfect (“Now you see me“). Mi-a plăcut, nu m-am prins cum o să se termine deci ori a fost filmul bine realizat ori eu nu sunt prea isteaţă.

Am început să urmăresc un serial nou (pentru mine nou, el a ajuns deja la sezonul al 3-lea): Suits. Îmi place, e chiar simpatic. Încerc totuşi să nu mă uit în regim de maraton la el pentru că apoi mă plictisesc de el (cam aşa am păţit cu Lie to me).

Am început să prind gustul romanelor poliţiste. Asta chiar că e informaţie nouă în ceea ce mă priveşte.

După atâtea noutăţi, şi una veche: mă uit la Ally McBeal pe Euforia. Nu mi se mai pare la fel de haios ca pe vremuri dar e drăguţ. Ce n-aş fi dat cu zece ani în urmă să pot face câte un maraton din serialele mele preferate. Câte unul pe săptămână, chin curat.

Aaaa, era să uit. Să încheiem cum se cuvine cu o melodie:

Advertisement

5 comments

  1. Mulțumesc pentru melodie, pentru că un cadou de acest fel te surprinde oricând plăcut. Sper să te bucuri la fel de mult de romanele și serialele noi pe care le vezi. O zi efervescentă!

  2. La Suits ne uitam si noi, foarte fain. Ciudat e ca si de Lie to me ne-am cam plictisit la un moment dat si nul-am mai terminat. Cand vei avea chef iti recomandam Revenge.

    Va imbratisam!

  3. Ador melodia asta! E pe repeat in ultima vreme! :))) Ce-mi mai placea “Ally McBeal”! Ce vremuri, ce vremuri! Dar exact ca tine am simtit si eu cand am revazut un episod pe Euforia…. Cred ca pentru fiecare chestie exista un moment potrivit si banuiesc ca cel pentru serialul asta a trecut de mult…. dar na, sufar de “nostalgita” in ultimul timp! 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.