Pas cu pas spre o lume mai bună

Mai ţineţi minte când vă povesteam despre lucrurile frumoase pe care le-a făcut Andrei împreună cu Inima Copiilor pentru a ajuta Spitalul Marie Curie să cumpere un aparat performant pentru diagnosticarea corectă şi la timp a copiiilor născuţi prematur cu probleme de vedere?

Ei bine, acela nu a fost singurul şi cu siguranţă nici ultimul proiect în care se implică Andrei în fuga lui spre o lume mai bună. Într-o lume în care există mai degrabă tendinţa să fugim de probleme, Andrei a ales să alerge pentru probleme.

Pe 7 septembrie Andrei va alerga 84km pe Transfăgărăşan pentru a susţine fundaţia Hospice să finalizeze noul centru medical pe care-l construieşte în Bucureşti.

Îl puteţi susţine şi voi donând oricât de puţin pentru a-l ajuta să-şi atingă targetul.  Nicio sumă nu este prea mică aşa că nu lăsaţi gândul “mi-e ruşine să virez atât de puţin” să vă oprească să ajutaţi. Aşa cum pas cu pas se face alergarea celor 84 de kilometri şi leu cu leu se adună suma necesară.

Tot la Transmaratonul din septembrie participă şi Virgil Enache. Proiectul pentru care aleargă se numeşte Gândește pentru Tine – atelier nonformal de învăţare experienţială pentru elevii de liceu şi puteti ciţi aici ce îşi doreşte să realizeze acest proiect ambiţios de care, cine ştie, poate chiar copilul tău ar putea beneficia. Îl puteţi ajuta pe Virgil să strângă suma pe care şi-a setat-o ca target donând aici, oricând de puţin aveţi la dispoziţie şi susţineţi astfel proiectul de dezvoltare a valorilor încă de pe băncile liceului pentru a ţine pas cu cerinţele lumii în care urmează să intre.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.