Ştefan, Bănică şi Junior

Ştiţi copiii aceia care fac ceva foarte prost dar nu se opresc din a o face pentru că părinţii sunt mega extra entuziasmaţi şi îi încurajează”cântă, Gigel, cântă, mami, că ai să ajungi la Vocea României” şi Gigel o crede cântă şi sparge geamurile şi timpanele vecinilor cu glasul lui? Sau dacă aţi văzut Grown Ups (II) şi l-aţi remarcat pe puştiul acela pentru care şapte plus nouă făceau şaptezeci şi nouă şi părinţii îl minţeau că e cel mai deştept şi mai matematico-dotat copil.

Tot aşa cred că l-a minţit cineva în copilărie şi pe Ştefan Bănică junior că ar fi amuzant. Monologurile lui de comedie de la începutul emisiunii Dansez pentru tine au şanse mari să intre în istorie ca cele mai jalnice momente de comedie inventate vreodată. Şi sper din suflet că şi le scrie singur şi că nu i le scrie o persoană pe care să o cunosc şi să o apreciez. Ultima oară când am scris despre nişte glume că au fost jalnice, am stricat o prietenie (sinceritatea m-a costat scump). Oare nu îi spune nimeni? De ce-l lasă să iasă pe post cu penibilităţile alea? Oare îl plăteşte Protv-ul să le spună sau plăteşte el bani grei televiziunii ca să-i dea voie să-şi facă numărul? Şi de ce ar avea nevoie o emisiune de dans şi cazuri sociale de un moment eşuat de standup comedy pe care nici Ştefan şi nici Bănică şi nici Juniorul nu au talent să-l facă?

image.php

Advertisement

9 comments

  1. Miha, sunt total de acord cu tine. Eu chiar profit de acel inceput sa mai pun lucrurile in ordine prin casa pana incepe emisiunea, cu adevarat. Imi place sa vad doar dansurile.

  2. Pe la noi, umorul în general e desuet și de proastă calitate. Dacă te uiți la serialele românești de „comedie” îți dai seama că nu avem scenariști cu talent. Se încearcă a provoca răsul imitând bețivi și înjurând de mama focului.

  3. nu le scrie el. sunt convinsa ca e suficient de inteligent sa-si dea seama ca monologurile sunt foarte slabe, dar in acelasi timp e un actor bun [l-am vazut la teatru] si isi joaca bine rolul. ProTv-ul stie sa plateasca [bine].

    in alta ordine de idei, tu CHIAR te uiti la sezonul asta?! eu am renuntat dupa 2 incercari. mi-am dat seama ca habar n-am cine e vedeta si cine e concurentul [in cazul fiecarei perechi], toti pareau adusi de pe campii [si dealuri :)))], asa ca am ajuns la concluzia ca “Dansez pentru tine” m-a captivat datorita vedetelor invitate sa participe. [si “care au facut spectacol”, ca sa citez un juriu lipsit de imaginatie si cu un vocabular destul de saracacios…]

    • Da, ma uit. Sunt fascinata de doua dintre perechi care danseaza foarte bine (Sore si Ilinca sunt vedetele). Sunt si eu convinsa ca e un actor bun dar daca si-ar da seama ca sunt slabe ar incerca sa le faca mai …grase … zic eu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.