Vederi de peste mări și țări

Atunci când merg undeva în vacanță încerc să am în vedere două lucruri care contează foarte mult pentru mine și anume: de unde pot să cumpăr vederi cu locația respectivă și unde este poșta să le pot trimite. Sigur că în câteva cazuri s-a întâmplat ca vederea să ajungă la destinatar cu mult după ce m-am și întors din vacanță însă asta nu m-a împiedicat să renunț la obicei. Îmi place ideea de a trimite prin poștă o vedere scrisă de mână, un lucru mic de tot care știu eu că este prețuit și apreciat de cei dragi. Țin minte când am fost în America, toată lumea primise vederea mai puțin părinții mei. Și fiindcă mama era dezamăgită, eu încercam să o consolez că este doar o hârtie. Și ea a răspuns sincer și frumos ”da, doar că vroiam să am hârtia aceea și eu”. Totul e bine când se termină cu bine și nebănuite sunt căile Poștei Române că a ajuns și la ea într-un mare final hârtia aceea.

În caz că vă întrebați dacă mai apreciază cineva gestul acesta, vă spun sincer un mare DA. Cel puțin cei cărora le trimit eu constant, sigur apreciază. Voi mai primiți/trimiteți vederi? Dacă da, trimiteți-mi o poză cu o vedere primită în ultima vreme și o adresă exactă și eu, în următoarea mea vacanță, vă trimit o vedere cu locația pe care o vizitez și un gând frumos scris de mână. Adresa unde puteți să-mi trimiteți este mihaela.aalexandrescu@yahoo.com. Cu permisiunea voastră, voi și publica pozele într-o postare viitoare, în încercarea de a trezi și altor cititori interesul de a trimite bucurii în cutii poștale.

cam-postcard-back

***Am luat o poză cu o vedere de pe internet (sursa o găsiți dacă apăsați pe poză) pentru că nu am avut la îndemână o vedere primă de mine. Nu am mai primit de foarte mult timp iar cele de demult sunt acasă la părinți.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.