Săptămâna bloggerului biciclist

De când s-a lansat campania Bike2Work, o susţin şi o promovez la compania la care lucrez însă nu am reuşit să fiu eu însămi exemplu viu de corporatistă biciclistă dimineaţă de dimineaţă şi seară de seară. Şi asta pentru ca nu care cumva să mă acuze cineva că maschez o eventuală tentativă de sinucidere dacă pornesc la 7 dimineaţa din Berceni cu gândul să ajung întreagă până aproape de Pipera. Cu o bicicletă delicată de fată, fără cască sau echipament corespunzător, cu picioarele tremurânde şi cu bicicleta pierzându-şi brusc direcţia dacă simt chiar şi vreo umbră de maşină în spatele meu, consider că este mai înţelept să mă limitez deocamdată la a da ture întregi de parc şi la a merge pe trotuar (cu opririle de rigoare pentru a nu încurca pietonii şi pentru a urca şi coborî tone de borduri peste care doar în visele mele trec în viteză cu pletele în vânt).

Mă alătur însă cu mare avânt Săptămânii bloggerului biciclist, împreună cu alţi trei prieteni (care n-au blog dar care mă mint într-una că-l citesc cu drag pe-al meu şi atunci nu simt nevoia să le spun personal că-i tărâsc după mine în campanie, poate că se vor prinde ei singuri – glumesc, evident) iar echipa noastră se va numi Biciclicious (V-ati prins, da? Combinaţie între biciclist şi delicious, nume inspirat oarecum din clasele de sport la care merg, gen bootylicious).

Post am scris, nume am găsit, aplicaţia i’Velo am descărcat, în jumate de oră se face 1 iunie şi aş putea să pornesc la drum să încep oficial Săptămâna bloggerului biciclist. Dacă n-ar fi 12 noaptea. Văd că aplicaţia îţi arată trasee prietenoase şi drumuri fără gropi dar nu ştiu dacă te protejează şi de alte pericole care te-ar putea paşte biciclind de una singură noaptea prin oraş. Presupun că nu totuşi.

Şi pentru că săptămâna asta începe cu o zi de weekend în care multă lume e plecată în afara oraşului, să începem să biciclim în voie pe străzile libere (nu înainte de o clasă de bootylicious, bineînţeles). Fie că bike2work sau bike2park, săptămâna asta să vă meargă toate ca pe roate. Glumă glumă dar echipa Biciclicious are un concurs de câştigat aşa că vă aşteptăm să ne susţineţi (cu comentarii pe blog/Facebook/Twitter), cu aşa nume ne-ar prinde bine şi o echipă de majorete.

Advertisement

4 comments

  1. Succes si la cat mai multi membrii! In echipa de majorete poate ma bag si eu. O saptamana scurta si usoara sa ai!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.