Alerg

Anul acesta, pe 4 octombrie, voi alerga la Bucharest International Marathon împreuna cu echipa de ŞtaFete. Vom alerga împreună 42 de kilometri (câte 10.5 fiecare, să ne înţelegem). Am emoţii deşi m-am antrenat în ultima perioadă destul de mult încât aceşti 10 km să nu mă pună foarte tare în dificultate însă, uitându-mă în urmă la momentele în care alergam 10 metri şi mă apucau toate durerile, pot să spun că simt o reală mândrie pentru nivelul la care sunt acum.

Echipa de ŞtaFete aleargă pentru o cauză pe care vă voi ruga şi eu acum să o susţineţi prin noi, donând o sumă cât de mică pe contul nostru de Galantom creat în acest scop. Alergăm pentru a susţine Hospice, Casa Speranţei,  cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Dacă aveţi alţi prieteni/colegi care aleargă pentru aceeaşi cauză, puteţi să îi susţineţi pe ei, banii strânşi vor ajunge în acelaşi loc, e mai puţin relevant acum cine a reuşit să strângă cea mai mare sumă. Vă mulţumim cu drag pentru susţinere! Revin cu after marathon pictures 🙂

11913561_10153116557431033_1813440629_n

Advertisement

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.