Comedie

Mai era o zi şi făceam luna de când n-am mai dat pe aici. De fapt mint. Am mai dat pe aici, zilnic doar că n-am avut cuvinte, am verificat să văd dacă încă mai citeşte cineva ceva din vremea când încă mai aveam cuvinte de potrivit în fraze cu sens. A fost o perioadă în care n-am mai putut să parchez niciun gând, le-am lăsat să tot circule pe unde au vrut şi pe unde n-au vrut neapărat doar ca într-acolo s-au îndreptat.

Pentru că de câteva sâmbete încoace n-am reuşit să-mi îndrept gândurile către ceva aducător de zâmbete pe buze, am zis să fac astăzi o excepţie şi să încerc poate să vă aduc şi vouă zâmbete, nu doar mie. Dacă ne cunoaştem de mai demult (fie personal fie doar prin intermediul rândurilor pe care le citiţi aici), ştiţi că îmi place să merg la spectacole de stand up comedy. Şi, pentru cititorii mai noi, ca să vedeţi că nu doar mă laud, am aici o postare din 2009 în care eram mega entuziasmată că vine trupa Deko la Iaşi.

Şi fiind aşa mare fan stand up comedy, mare mi-a fost mirarea când am aflat că un coleg de-al meu este stand up comedian de profesie (atunci când nu este corporatist de profesie). Mă bucur că, punând o întrebare cuiva într-un context am aflat de el şi l-am invitat să ţină un număr la o petrecere pe care o organizam în scop caritabil la muncă pentru Hospice Casa Speranţei. Alex a acceptat şi a venit şi a făcut un super spectacol şi ne-a cules pe toţi de pe jos de râs. Am fost şi acum vreo lună la un spectacol de-al lui şi mi-am reconfirmat ce ştiam deja de la primul şi anume că moldoveanul comedian rătăcit prin Bucureşti le are bine cu comedia. Însă aşa de multă reclamă ce-şi face (NOT) nu prea ştie lumea în jurul meu de el şi atunci am zis să vă fac o favoare (nu lui neapărat ci vouă şi o să înţelegeţi asta numai dacă mergeţi la spectacolele lui) şi să vă povestesc eu despre el.

Vă garantez o seară de râs cu dureri de obraji şi abdomen încordat iar dacă nu vi se pare aşa atunci e posibil să nu aveţi simţul umorului aşa de bine dezvoltat cum credeaţi. Sau să nu fie stand up-ul genul vostru de distracţie. Cum râsul face bine le sănătate şi cum în ultima perioadă am avut prea puţine motive de zâmbit darămite de râs, încercaţi un spectacol de-al lui. Weekendul ăsta e peste tot. A fost aseară în Viilor Pub, diseară e în Copper’s Pub iar mâine seară în Grill Pub. Apoi o să vă mai ţin eu la curent când mai are că văd că îşi face atâtea publicitate încât trebuie să-l întreb eu mereu când mai are spectacol. Mai jos afişul şi un extras din râsul pe care mi-l provoacă mie comedia stand up 😉 Dacă vreţi să fiţi la curent totuşi cu spectacolele, apăsaţi butonul de like pe pagina lui de Facebook de artist.

collage_photocat

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.