Rou’Atelier – Garanţia Experienţei

Rochiţa de zână a venit la momentul potrivit, anul acesta de ziua mea, exact când aveam nevoie să simt că am superputeri. A venit însoţită de îmbrăţişările şi zâmbetele prietenelor care au plănuit surpriza dar şi cu o scrisoare gândită special pentru mine, scrisă de mână, cu stiloul, aşa cum îmi place şi mie să scriu atunci când am ceva de scris. Şi pentru că am prins aşa de drag de rochiţă şi de scrisoare, am vrut să cunosc o cunosc mai bine pe zâna din spatele condeiului, mai ales că urmează să-i dau un pic de lucru acum că am prins drag şi de un nou personaj de desen animat. Am vrut să scriu eu despre ea pentru că de când i-am descoperit pagina de Facebook mă uit într-una la minunile pe care le face dar apoi dacă ea ştie să scrie şi să deseneze aşa frumos, de ce să n-o las eu pe ea să se creioneze singură? Aşa că am rugat-o să ne scrie, pe hârtie, cu stilou dar şi culori. Vă redau mai jos textul integral care se regăseşte şi în poză, doar că e ceva mai greu de urmărit.

Rou – Garanţia Experienţei

Am primit rugă să scriu cine sunt, ce fac şi ce e rou’ şi ce reprezintă. Aşadar încep a scrie pe fundal de Tudor Gheorghe – “Au înnebunit salcâmii”. Parcă mă aduce fix în esenţa a ce sunt. Sunt o nebunie de om, lumea îmi spune Raluca (Maria Georgescu). De ceva vreme, îmi împart talentele cu lumea întreagă, parcă e mai frumos aşa. Pictez, dansez şi dau sportul mai departe, astea sunt ce mă însufleţeşte şi din ele am prins curajul să le dau mai departe în lume. Ideea rou’ului a venit odată cu dorinţa mea de a da naştere unui proiect care să aducă magie în jur, să aibă esenţe româneşti (în care cred şi care sunt rădăcina din care primesc inspiraţie), care să fie despre pictură, dar care să aducă mai mult decăt o imagine vizuală. Rou vine cu emoţie şi cu îndemnul de a ne trăi fiecare trăire pe care o avem, în mod autentic. Vine dintr-un loc e linişte şi adevăr, cam cum găseşti încă în munţii noştri răcoroşi şi blânzi sau în casele ţăranilor noştri autentici. Primul nume a venit ca “Rouatelier”, un fel de “rouă” – telier, adică ceva proaspăt ca şi roua ierbii. Însă zorii dimineţii m-au făcut să pun şi apostroful şi să colorez în culorile drapelului primele litere, astfel ducându-se la nivel naţional, ca un omagiu pentru tot ce oferă şi înseamnă România asta frumoasă.

Astfel, idei ale clienţilor trec prin mâinile mele şi prin suflul rou’lui  şi se transformă în adevărate experienţe. Fiecare lucrare îmi oferă anumite stări, idei, momente pe care le surprind la final în ceea ce numesc “Garanţia … experienţei”, o foaie cam cum e asta, pe care clientul  o primeşte odată cu lucrarea, scrisă cu stiloul, cu magie şi cu deschidere. Mulţumesc pentru tot ce trăiesc!

Mulţumim că ai găsit răgaz, în timp ce lucrai la primul tău proiect cu motive româneşti, să ne scrii despre tine şi munca ta. Mulţumim că ne ajuţi să purtăm cu noi şi pe noi personaje din poveştile pe care le iubim dar pe care abia dacă le mai ştim şi pe care, în graba noastră zilnică, uităm să le mai povestim.

Important de ştiut: Rou nu pictează doar pe haine ci şi pe încălţăminte, geamuri (vezi poza de mai jos, una dintre preferatele mele), pereţi şi cred că ar putea cam pe orice s-ar preta o pată de culoare. Chiar mă gândeam azi că i-aş da şi maşina pe mână să deseneze ceva frumos pe ea. Dacă nu e posibil la exterior (nu mă pricep, nu ştiu ce vopsele i-ar trebui), măcar un pic prin interior. Şi cred că o să-mi mai vină şi alte idei, deocamdată îi dau de lucru, doar că ceva mai realizabil. Tu ce în ce ERouvrei să te picteze RouAtelier?

12696929_233302120336457_6942594369432785454_o

 12795105_10153463131507616_6519074814978711028_o

Advertisement

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.