Pe bune

Foarte greu, mă trezeam foarte târziu şi…foarte greu…şi parcă voiam să mai dorm să nu mă mai trezesc niciodată, ştii…să vrei să dormi mereu…de ce? de ce? Şi nu mă trezeam greu pentru că mi-era somn, asta a fost o chestie pe care eu am înţeles-o foarte foarte foarte târziu. Nu mă trezeam greu pentru că eram obosită, lucru pe care-l ziceam de o mie cinci sute de ori ci pentru că nu voiam să încep ce aveam de început…ştii? Şfârşeala aia de fac ceva şi nu se întâmplă nimic, fac ceva şi nu se întâmplă… [Laura Leonte, copywriter devenit antreprenor după un episod de burnout]

Am descoperit podcast-ul Pe Bune al cărui link îl vedeţi mai jos, la finalul articolului, după ce am ascultat Satul Mădălinei. Aşa cum spune descrierea de pe site, Pe Bune este un podcast produs de revista DoR. Gazda emisiunii este Andreea Vrabie. Fiecare episod prezintă povestea de viață a unui om creativ, cu toate problemele, momentele de îndoială, fricile și bucuriile pe care le trăiești atunci când faci ceva în care crezi.

Deocamdată am ascultat 3 poveşti. Cea a Laurei Leonte a fost prima. Mărturisirile ei din teaser m-au făcut să merg mai departe şi să le ascult şi pe celelalte 2 şi, uşor uşor le voi asculta pe toate, ca şi cum aş citi o carte deschisă din vieţile unor oameni care, când n-au mai putut, au descoperit că POT altceva. Ştiu că am şi că avem multe de învăţat de la toţi aceşti oameni care au reuşit într-un fel sau altul să facă ceva în care ei cred.

Fiecare episod are aproximativ 50 de minute. Un drum dus şi un drum întors de la birou îmi vor asigura lejer ascultatul a două episoade pe zi din Pe bune. Merge şi în loc de povestea de seară atunci când te dor ochii sau nu ai stare să citeşti. Ascultare plăcută!

Advertisement

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.