Alpha M.

Să tot fie vreo doi ani de când vreau să scriu despre Aaron și nu m-am mobilizat, în schimb, de câte ori am ocazia, povestesc despre ce face el și cum ajută bărbați din întreaga lume să se simtă bine în pielea lor și să capete încredere în ei înșiși.

Așa că postarea de astăzi este for the gentlemen în principal dar și într-o măsură for the ladies.

Aaron Marino este life style blogger și consultant de imagine și face asta cu pasiune de vreo zece ani. Începând de la cum să te îmbraci (începând de la lenjerie intimă, șosete, cămăși, costume, outfits sport, încălțăminte, vestimentație casual și câte și mai câte), cum să te tunzi, să te epilezi, să îți alegi ochelarii de soare, ce să mănânci și cum să faci sport, cum să te tunzi și să-ți îngrijești părul, fața, corpul, parfumuri care ți se potrivesc, ceasuri, atitudine și bună creștere de gentleman în nenumărate situații, Aaron acoperiă o gamă completă de subiecte care, în opinia mea, ar trebui să fie de interes pentru orice bărbat.

La început doar îl ascultam în timp ce făceam alte chestii prin casă, atunci când the gentleman din viața mea îi urmărea clipurile pe Youtube, însă apoi am început să mă și uit activ, de cele mai multe ori complet de acord cu el și poate de câteva ori în dubii cu privire la opțiunile pe care le oferea. Și e ok să mai fii în dubii pentru că nu tot ce prezintă el se potrivește oricui, important este să selectezi, să find your own style dintr-o multitudine de opțiuni pe care le ai la dispoziție.

Obiectivul lui este simplu: vrea să creeze o comunicate de bărbați fericiți, sănătoși și încrezători. Așa cum spune pe pagina lui, multă vreme bărbații care se preocupau de imaginea lor erau adeseori ridiculizați și catalogați însă mă bucur că prejudecățile au luat locul a ceea ce este de fapt o normalitate.

Alpha M. nu se preocupă numai de ”ambalaj” ci și de sănătate, atitudine, gândire, bună creștere, respect, muncă, încredere și multe altele pe care vă las să le descoperiți pe canalul lui de Youtube, Alpha M Consulting.

Clipurile mele preferate sunt cele din categoria Quick Style Fix, a Men’s Makeover unde ajută bărbați de orice vârstă să-și descopere stilul personal dar și cele de quick morning or evening routines. Sinceră să fiu mă ajută și pe mine să mă organizez mai bine cu rutina de îngrijire de dimineață sau de seară.

Să fiu sinceră îmi plac tare și clipurile în care pune punctul pe i în ce privește lucruri pe care dacă le-ar face bărbații, ar fi absolute and complete turn offs for women 😀 Un exemplu concludent cu care sunt perfect de acord, aici. Dar are mare dreptate și cu reversul, top 10 biggest turn ons for women pe care îl puteți urmări aici.

Acestea fiind spuse, chiar îmi cer scuze că mi-a luat doi ani să scriu articolul ăsta însă sunt convinsă că vă veți bucura de el de acum înainte! Enjoy!

 

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.