Relația mea cu pantofii

Am spus în repetate rânduri cât de mult îmi plac pantofii dar cât de mult nu mă plac ei pe mine. Asta pentru ca am un picior mic și subțire (35 dar mai degrabă spre 34 conform calapoadelor din comerț) și oricât aș bate mall-urile în lung și-n lat, nu mă aleg decât cu bătături făcute de atâta mers și căutat. Și tot „desculță” și dezamăgită mă întorc acasă. Și tot scotocesc prin cutiile vechi de pe vremea când am mai avut noroc să găsesc ceva și port, încă un sezon, încălțămintea pe care am fost tentată să o arunc de uzată ce era. Hai că mai merge, ce să facem.

În mod surprinzător, săptămâna aceasta mi-am cumpărat nu una ci trei perechi de pantofi. Presată de o nuntă la care urma să merg în vreo două zile dar și la diverse evenimente în săptămânile următoare (unde nu m-aș fi simțit la locul meu în teneși :D), am pornit la pas în căutare de alte magazine. Și așa am dat de Comart, producător românesc, de unde am luat două perechi de pantofi cu toc parcă anume croiți pe piciorul meu. Impropriu spus am dat peste ei. Am văzut niște pantofi drăguți la o prietenă, mi-a spus că sunt de acolo, așa că am zis să îmi încerc norocul.

Ieri m-a invitat sora mea să merg cu ea la un showroom (Dacia 24) să își caute niște pantofi. Cu aproape 0 lei în buzunar și convingerea că eu doar însoțesc, nu și cumpăr, am intrat în show room și m-am înființat fix lângă cei mai drăgălași pantofiori cu roz cu gri pe care i-am văzut în viața mea și i-am găsit la Ana Urbana. I-am probat și m-am putut rezista. Nu e mare afacere să mergi fără bani în magazine ca să te abții de la cumpărat. Pentru că dacă ești cu familie sau prieteni, mereu se va găsi o soluție 😀 Profit aici de ocazie să mă laud cu sora mea simpatică blogger star. Mereu când recomand cuiva blogul ei acel cineva deja o știe și o citește și eu mă simt soră cu o vedetă. Este sora taaaaaa? mă întrebă ei mereu. Da, da și foarte mândră de asta.

Morala poveștii este că atunci când cauți cu disperare ceva într-un loc dar nu găsești, poate că o idee mai bună este să cauți în altă parte. Așa și eu, gata cu mall-urile când vine vorba de încălțări. Sunt infinite magazinele și producătorii și designerii locali unde poți găsi ceva de calitate, la un preț decent și absolut confortabil. Și frumos pe deasupra.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.