Christmas Maker Fair

Mie îmi place Crăciunul, serios. Însă nu cred că am fost vreodată la un Târg de Crăciun. Locuiesc în București de peste 10 ani însă doar am auzit despre Târgul de Crăciun de aici. Marele brad nu l-am văzut niciodată live. Mai există?

Sau poate am fost și nu-mi aduc aminte. Ceea ce este destul de puțin probabil. Anul acesta am auzit prima oară despre turismul Târgurilor de Crăciun, adică atunci când mergi în mai multe orașe din lume și le vizitezi. Mi se pare foarte drăguț. Serios, contrar faptului că în atâția ani am ocolit involuntar toate locurile Crăciun like, mie chiar îmi place sărbătoarea asta, este cea mai drăguță din lume.

Și tot scriind aici, mi-am adus aminte că am fost la cel puțin un Târg de Crăciun, anul trecut, la mare. Haha, da, la mare. În Constanța. Din întâmplare. Era sărăcăcios. Și erau pe punctul de a-l închide. Însă un vin fiert tot am băut până să tragă obloanele.

Din motive absolut subiective, după această lungă introducere, vă recomand Christmas Maker Fair 2019. De la Nod Makerspace. Dacă dați pe Facebook că mergeți, o să vedeți toate toate postările zilnice cu expozanții făuritori (adică makeri). Pentru că vor fi tot felul de oameni mișto, creativi și talentați de la care să cumpărați chestii. Mai ales dacă nu v-ați pregătit încă și mai aveți de cumpărat cadouri (sunt cu voi în categoria asta).

Cu copy și cu paste, luați detalii despre târg:

Ne vedem la cel mai prietenos târg de Crăciun din oraș!🧸

Anul acesta, ne-am gândit la un târg mai cozy, în timpul săptămânii, ca să fie accesibil după birou. În plus, l-am gândit și mai aproape de Crăciun, for all the late Christmas shoppers 😊

Vă așteptăm cu produse de design & crafts, fashion, bijuterie, proiecte eco /bio /smart, cosmetică, gastronomie, jucării & articole pentru copii, decorațiuni – toate făcute cu ❤️

*Accesul publicului la târg este gratuit.
**Târgul va avea, ca de fiecare date, surse de cafea, băuturi și alte bunătăți.
***Târgul va avea în incintă un ATM.

——————–
📍Unde?
La Nod makerspace, Sala MATER – Biblioteca de Materiale din Splaiul Unirii 160.

🗓Când?
Târgul va avea loc în zilele de 18 și 19 decembrie, între orele 16-21.

Ce ziceți, ne vedem acolo?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.