Scurt şi la obiect

  • La mulţi ani, Alina! (a cărei zi a fost ieri doar că ieri n-am prea stat eu pe la calculator). Îţi urez public un lucru de la care cred că pornesc şi toate celelalte lucruri bune pe lume: fii optimistă 🙂 Da, da, ştiu eu c-o să-ţi placă urarea mea.
  • Am decis să-mi înving fenomenala lene de duminică şi să merg la Târgul de Carte Gaudeamus. Azi e ultima zi şi chiar mi-ar fi părut rău să nu ajung. Despre ofertele de la târg a scris Laura, poate vă tentează să ieşiţi din casă. Azi, pentru orice carte cumpărată de la Editura All, primiţi un cadou surpriză de la Avon. Dacă aţi ratat cafeaua de la Sturbucks de vineri şi ciocolata de la Heidi de sâmbătă, poate o carte şi un mic răsfăţ de la Avon vă va face duminica mai puţin mohorâtă. Cu cine mă mai văd pe acolo?
  • Nu pot să cred că publicul a considerat că Nicoleta Luciu trebuie să meargă mai departe la Dansez pentru tine. Sunt profund dezamăgită. Deşi ar fi trebuit să mă obişnuiesc de acum cu acest sistem de “voting“.
  • Am visat azi noapte sarmale. Multe sarmale. Enorm de multe sarmale. Parcă era un concurs şi fiecare a venit cu o oală imensă pentru degustare. Eu nici măcar nu sunt aşa mare fan sarmale, tare ciudat vis mi s-a părut. Ca să nu mai spun că m-am trezit de parcă aş fi avut stomacul plin de sarmale cu mămăligă. Oare o însemna ceva? Sau pur şi simplu mintea noastră face în somn tot felul de conexiuni care mai de care mai neinspirate?
  • O idee de fel de mâncare (eu sunt mereu în căutare de idei noi): chifteluţe cu susan la cuptor. Eu am făcut o parte şi prăjite şi, trebuie să recunosc, sunt mult mai gustoase. Merg mâncate şi calde şi reci, numai bune de luat la serviciu într-o zi de luni. Următoarea pe lista este o adaptare a reţetei de quesadilla pe care o găsiţi aici (o s-o adaptez în sensul că renunţ la ardei gras pentru că nu sunt mare fan).
  • Diseară sper să ajung la zi cu Parenthood. Nu cred că o să am răbdare să mă uit la XFactor dar mai vedem, depinde în ce stare post-weekendală o să fiu.
  • Şi nu în ultimul rând…bucuraţi-vă de timpul liber de duminică în loc să vă zboare mintea la ziua plină de luni!

8 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.