My dearest Ilaiza,

Ce ocazie mai bună să găsesc să-ţi scriu decât primul tău 1 iunie. Ştii filmele alea în care mătuşa scrie nepoţelei o scrisoare când ea e foarte mică pentru ca mai apoi s-o deschidă s-o citească la majorat sau în ziua nunţii? Ceva de genul încerc să fac, deşi mă îndoiesc că tu în ziua nunţii tale o să-mi citeşti mie blogul (dacă o să mai existe blogul ăsta până atunci).

Sinceră să fiu mi-a luat mai mult timp să aleg o poză cu tine să o pun pe blog la postarea asta. Eşti atât de frumoasă că toate pozele cu tine sunt minunate şi atunci mi-e greu să aleg. Mai bine iau una la întâmplare.

Ce să-ţi urez eu ţie cel mai mult şi mai mult? E clar că sunt subiectivă şi o să-ţi urez exact ce-mi doresc eu să am cel mai mult în momentul de faţă: dragoste. Îşi urez ca în fiecare secundă a vieţii tale să fii înconjurată de dragostea celor din jur. De aici, cred eu, pornesc toate fericirile de care te poţi bucura în viaţă. La cât eşti de adorabilă nici nu cred că o să-ţi fie foarte greu să o obţii.

Îţi mai urez să fii un om bun. Eu am convingerea că oamenii buni, mai devreme sau mai târziu, tot sunt fericiţi.

Îţi urez să ai încredere în oameni chiar dacă mulţi dintre ei nu se vor dovedi demni de încrederea ta.

Îţi urez să-ţi placă Family Guy 😀

Îţi urez să fii inteligentă şi să iubeşti cartea ca mămica ta.

Îţi urez să ai şi un pic din nebunia lu’ mătuşica…. nu strică niciodată … some action in your life.

Îţi urez să ai TOT şi să te bucuri de TOT, să preţuieşti acel TOT nu ca şi cum l-ai primi de-a gata ci ca şi cum ai fi luptat pentru el. Iar dacă mămica ta crede ca nu ţi-am urat lucrurile pe care şi le doreşte ea pentru tine atunci îi dau voie să dea edit la postarea asta şi să mai scrie, sau să schimbe 😉

La mulţi ani, dragă Eliza sau Ilaiza cum ne place nouă să te alintăm pe englezeşte 😀

ilaiza

Advertisement

10 comments

  1. Multumim, multumim. Eh, am pus multe poze cu ea din drag de matusica de asta ai crezut 😛

  2. La multi ani, Ilaiza! Ce papusica frumoasa aveti mai fetelor. Stii ca prima data cand am nimerit pe blogul tau am crezut ca este a ta 🙂 ?

  3. Ai scris minunat, m-a impresionat mult postarea ta:) Sa va traiasca micuta “Ilaiza” si sa fi inconjurata de toate darurile pe care tu i le ursesti aici , ca intr-o poveste:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.