Andreea de la Megastar

În 2008 scriam cât de tare sufeream că nu a câştigat Andreea Crepcia Megastarul (da, ştiu, când n-am motive de suferinţă reală, sufăr din toate prostiile). În 2011 o întâlnesc din nou la Vocea României. A fost o adevărată surpriză, nu ştiam, n-o văzusem nicăieri în reclame. Sunt constantă în preferinţe şi în alegeri, îmi place mult de ea. Însă în seara asta nu mi s-a făcut pielea de găină ca de obicei când o auzeam cântând. Ori concurenţii ceilalţi sunt atât de buni că e greu să mai ai doar un preferat, ori nu a dat ea pe scenă cât de mult ştiu şi am ascultat că poate. Încă mai ascult. Am pe telefon câteva melodii pe care le-a cântat la Megastar şi le ascult cum ascult şi Adele şi Loredana şi Pink şi Beyonce şi alţi artişti deja consacraţi.

Acum stau şi mă întreb. Oare când o să se termine cu concursurile pentru oamenii ăştia şi o să intre în studio, o să iasă pe scenă la concerte? Ce mai au de arătat, de demonstrat, de învăţat? Chiar nu-i AUDE nimeni? Câte Megastaruri, X Factoruri, Voci ale României trebuie să mai treacă să apuc şi eu să-i ascult şi în altă parte decât pe youtube? Când vor depăşi şi oamenii ăştia condiţia de concurent şi vor deveni artişti? Cu cine să mai concureze? Pe bune dacă pricep. Serios că îi admir. Cu câtă perseverenţă concurează ei încontinuu. Poate poate iese ceva. Dacă nu iese nici acum, mă las EU de (urmărit) concursuri. Nu promit totuşi. Măcar acolo să-i mai văd şi eu.

Advertisement

5 comments

  1. si eu am zis la fel, ca Loredana a fost prea curioasa, insa a riscat la faza asta. asa cum mi s-a parut ca a riscat si Smiley cu tipul ala cu camasa alba, nu i-am retinut numele.

    cat priveste tinuta, am impresia ca filmarile au avut loc intr-o singura zi. si Loredana, si ceilalti – Brenciu, Moga, Smiley – sunt imbracati la fel in fiecare emisiune.

  2. Uitasem…cred ca Loredana a fost prea curioasa sa vada cum arata tipul care a cantat indescifrabil sau ii place sa socheze, sa iasa in evidenta. Altfel nu pricep de ce se imbraca doar in chiloti la fiecare emisiune 😀

  3. eu nu am urmarit Megastar, e prima data cand am auzit-o pe Andreea si mi-a placut.
    iar dintre ceilalti, Sebastian [cel care a venit cu fratele – concurent si el, sper ca am retinut bine numele] si ultimul tip, cel cu sapca. fata plinuta, din nou, o voce buna. dar per total, nu ti s-a parut ca au fost mai slabi concurentii? ah, da, si cel din Nigeria are o voce placuta.

    in schimb, nu am inteles deloc alegerea Loredanei in cazul celui care a cantat… indescifrabil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.