Vocea României

Am vorbit de multe ori despre Vocea României şi nu cred că mai există cititor de-al meu să nu ştie că sunt mare fan. Abia aştept să înceapă sezonul al doilea, sunt convinsă că va fi un mare spectacol ca şi prima ediţie. Dar să mai vorbim puţin de primul sezon, zic eu 🙂 Ne-am întâlnit absolut întâmplător la mare cu Loredana (de fapt e mult spus întâlnit, am văzut-o ieşind din maşină şi intrând în acelaşi hotel în care am fost şi noi cazaţi) şi cu Dragoş Chircu (cu el chiar ne-am întâlnit pe hol). Am fost impresionată de cât de prietenos a fost şi a stat de vorbă cu noi de parcă ne cunoşteam de dinainte. De fapt “ne cunoşteam” pentru că eu pe Dragoş îl ştiu şi îmi place cum cântă de când l-am auzit la Festivalul Mamaia acum ceva mai mulţi ani. A acceptat imediat să facă poză cu mine şi trebuie să îi mulţumesc şi pentru a doua poză. Dragoş, ai avut dreptate, prima n-a ieşit aşa bine ci se vede în ceaţă. I-am arătat că am pe telefon o melodie cântată de el şi, cred eu că a fost încântat că are fani. Eu tot mai sper şi mai sper ca Dragoş să iasă cât mai mult în evidenţă şi să devină o vedetă consacrată în România, cu albume şi concerte. Chiar merită şi îmi doresc să-l aud nu doar în interpretările de la concursuri de pe youtube sau în concerte cu Loredana. Dragoş merită propriile spectacole şi concerte. Nota zece pentru talent dar şi pentru amabilitatea şi normalitatea de care a dat dovadă cât a stat de vorbă cu noi deşi e deja un personaj cunoscut în muzica româneasc. Bravo Dragoş şi mulţumesc pentru poză 🙂

Advertisement

8 comments

  1. si eu d-abia astept sa inceapaaaaa! concomitent, ma voi uita si la a doua editie the voice USA, mi-am inregistrat-o. mi se pare grozav ca la ei se voteaza gratuit. si astept cu nerabdare sa vad ce piese se vor canta, au fost multe piese faine pe 2012.
    cred ca mi-ar fi placut sa-i intalnesc pe ultimii 20 de concurenti din editia romaneasca, mi s-au parut multi buni.

  2. L-ai descris bine pe Dragos, Mihaela. Este foarte prietenos si amabil, e o placere sa stai de vorba cu el. Cat despre talent.. Nu am termen de comparatie. Sper sa aiba din ce in ce mai multi fani si sa ajunga acolo unde merita!

  3. foarte frumoasa poza:) cat despre Dragos Chircu, la fel gandesc si eu, sper sa primeasca faima si recunoasterea pe care-o merita!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.