Acel ceva

Din categoria vocilor care-l  au pe acel ceva şi pe vino-ncoa, mi-a plăcut cel mai mult aseară la Vocea României, Monica. O ştiam pe sora ei de la Megastar şi de la primul sezon al Vocii însă nu mi-a plăcut niciodată de ea (deşi are o voce bună, nu e genul meu). Am stat puţin stresată că nu se întoarce nimeni la Monica însă din fericire Moga a auzit şi el acel ceva. Şi apoi Smiley s-a luat şi el după urechea lui Moga şi a apăsat 😀 Mă bucur că nu s-au întors Brenciu (deşi nu cred că l-ar fi ales) şi Loredana (au fost oricum nişte tensiuni între Ana şi Loredana la primul sezon din Voce şi nu cred că Monica ar fi ales-o pe ea). N-o ştiam pe Monica (am înteles că a cântat în Pariu cu Viaţa însă, deşi e cu multă muzică, nu reuşesc să am răbdare să mă uit la serialul ăsta) dar mă bucur că am ascultat-o acum, îmi place mult vocea ei, sper să o mai aud şi de acum încolo, nu îmi vine să cred că are doar 16 ani.

Bineînţeles, un alt acel ceva l-a avut şi Robert Reamzy, little Michael de România. Foarte tare momentul lui. L-am căutat pe Youtube, sunt o grămadă de momente de-ale lui, mi se pare o apariţie muzicală incredibilă băiatul ăsta.

Advertisement

8 comments

 1. Vaaai si mie mi-a placut de Robert. Mi-au dat lacrimile. Am tot colectat notite despre tot sezonul… dar parca nu mai apuc sa postez. Vai, fara sa par neghioaba dar ma enerveaza Brenciu. Ii sufoca pe oameni. Ma sufoca si pe mine. O fi asta in contract, dar e agasant si enervant …

 2. si mie mi-a placut mult, mult de Robert. Monica canta bine dar pe mine nu m-a atins, am apreciat in schimba fata ceea cu mamam romanca si tatal din Kongo:) se pare ca multa lume urmareste Vocea Romaniei, am avut surpriza ca si la job sa aud persoane care se uita la aceasta emisiune si nu pareau genul…..

  • Pe mine fata cu tatal din Kongo nu m-a atins. Poate pentru ca sunt un mare fan al melodiei pe care ea a cantat-o si nu mi s-a parut ca s-a apropiat nici pe jumate de puterea pe care o are melodia in original. Bine, e clar ca a fost interpretarea ei originala insa nu cred ca are toate datele sa cante melodii asa puternice. Dar s-ar putea sa ma insel. Sa vedem mai departe. Am fost foarte dezamagita insa ca l-a ales pe Brenciu. Nu cred ca se potriveste la el in echipa.

 3. tensiuni, tensiuni, dar aseara s-au pupat si au lasat impresia ca le pare bine ca se reintalnesc.

  despre micutul Michael Jackson am scris pe FB. stii ca mesajele de pe FB, despre Vocea Romaniei, sunt in primul rand pentru tine, nu?:))

  • Mesajele tale de pe FB le cam vad dupa emisiune pentru ca sunt asa de concentrata sa ma uit ca nu prea mai intru pe FB 😀 Dar am vazut ca a zis de little Michael.

   Pai multa lume uita de tensiuni dupa un timp, si probabil ca asa au facut si Ana cu Loredana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.