Dispărut “pe”. “Care” oferă recompensă

Recunoaşteţi emisiunea:

cea mai urâtă farfurie care am văzut-o în viaţa mea; cel mai prost piept de raţă care l-am văzut; cea mai grea probă care am trecut-o; cel mai slab concurent care l-am cunoscut; cel mai ars sos care l-am gustat.

a) Masterchef

b) Masterchef

c) Masterchef

d) toate răspunsurile de mai sus

Cea mai agramată emisiune care am văzut-o.

Citiţi şi prima postare care am scris-o pe subiectul ăsta (cu o povestioară amuzantă care evident nu eu am scris-o).

Mă dor urechile şi-mi plânge sufletul de om de litere. Mai că le-aş ura să le stea “pe-ul” în gât de fiecare dată când uită să-l scoată pe gură.

Advertisement

11 comments

  1. Războiul “care pe care”!! Si tare mi-e teama ca tabăra din care fac parte, deja minoritara, va pierde războiul exprimarii..
    Mă mandresc ca limba româna, cea atât ciopartita pe tocatorul televiziunilor publice, are un aprig apărător in persoana băiatului meu. Mi se umple inima când îl aud ,, nu e corect așa mai analfabetule!!”

  2. Pe mine ma mai zgarie si acel ” decat” folosit aiurea si in exces. Se pare ca si in vorbire avem de-a face cu trend-uri si nu de putine ori acestea sunt de-a dreptul triste. Ca revoltatoare, nu mai are rost sa spun.

    • Oh…. decat-ul. Acum nu stiu care ma doare mai tare. E plin de decat-uri folosite aiurea oriunde ma intorc. Ce-o fi asa greu: decat cu negatie, doar cu afirmatie. Simplu ca buna-ziua. Dar stai… nici buna-ziua nu mai e asa simpla de la o vreme….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.