“Greyt” Expectations

Beneficiile pauzei de doi a urmăririi serialelor preferate: 45 de episoade în şapte zile. Record personal absolut de 7 episoade consecutive într-o seară din timpul săptămânii, lucru care include plimbatul prin casă cu tableta în braţe şi culcatul pe parchet lângă priză atunci când aproape că s-a epuizat bateria. Fiecare episod … ca “ultima” pătrăţică de ciocolată înainte de o dietă şi “ultima” ţigară pentru cineva care încearcă din greu să se lase. Am în minte atâtea subiecte despre care aş fi vrut să scriu însă n-am putut să mă rup de serial ca să scriu. Şi tare aş vrea să povestim despre Christina şi Owen şi nepotrivirea lor legată de avutul sau neavutul de copii şi faptul că n-au lămurit asta înainte de căsătorie. Şi despre examene şi stresul pregătirii şi emoţia susţinerii şi gustul amar al eşecului. Şi despre şansă şi neşansă şi despre oameni deştepţi şi pregătiţi şi siguri pe ei. Şi despre greşeli şi consecinţele ei asupra celorlalţi însă mai ales asupra propriei conştiinţe. Şi despre curaj şi despre risc şi despre asumarea propriilor decizii. Şi despre schimbări, despre contexte noi şi oameni noi şi locuri noi. Şi despre suferinţă şi acceptarea ei ca parte inevitabilă a vieţii. Şi despre lăsarea trecutului în urmă şi cum nu să laşi trecutul în urmă e greu şi mersul mai departe. Sunt atâtea subiecte, nici nu ştiu cu care să încep. Dar despre toate astea, dupa ce termin şi sezonul 9. Nu ştiu cum se face că deşi am mai prins din zbor diverse spoilere fără să vreau, tot am aşteptări ca unele lucruri să se întâmple altfel. Mai e cineva care nu ştie ce serial mi-a creat dependenţa asta?

Advertisement

8 comments

  1. Atât?? Spoiler to us?? Nu ne spui si noua, astora cu copii acasă si care apucam din când in când sa “furam” câte un episod la serviciu (ssst, sa nu afle dusmanii, așa am dat gata Nevestele!!), ce mai fac Derek si Meredith?? Mark si ochii lui frumosi???
    P.S. Ți-am spus cât te invidiez pt timpul liber de care dai dovada??

    • 😀 Uf nu pot sa spun decat ca e cam trist ce se intampla 😦 Nu stiu cum va descurcati voi cei cu copii sa mai aveti timp si pentru voi ca mie si mi se pare ca trece timpul cu asa o repeziciune ca tot n-am timp sa fac mare lucru.. Ma gandesc ca nu va treziti la 11.30 duminica, nu?

      • 9 a fost târziu astăzi, dar suficient!! Nu pot spune ca-i atât de greu, dacă nu ești o persoana perfectionista, te împaci cu compromisurile, înveți sa te bucuri de fiecare zâmbet al lor… Așa cum înveți sa dai gata câteva pagini dintr-o carte pe terenul de antrenament. Cuvântul de ordine rămâne “compromis”!

    • Am renuntat in perioada aia cand imi era rau tare si nu suportam sa ma uit la seriale cu doctori si oameni bolnavi. Bine ca mi-a trecut. Acum abia astept sa ajung acasa sa ma uit in continuare 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.