Spor la fapte bune!

Nu ştiu când a trecut timpul însă am realizat că n-am mai scris de peste două săptămâni. Şi pentru că timpul a trecut cu folos, am adunat multe subiecte pe care vreau să le împart cu voi însă parcă nu-mi găsesc cuvintele. Sau cuvintele mi le găsesc însă nu ştiu exact în ce ordine să le aşez. Aşa că am început să scriu, cu gândul că vor găsi ele cum să se aşeze singure, din mers.

Pe zi ce trece descopăr tot mai multe locuri în Bucureşti pe care mi-aş fi dorit să le găsesc mai demult şi cunosc oameni pe care-mi pare rău că nu-i ştiu de ani de zile. Un astfel de loc nou este Merci Charity Boutique iar un astfel de om este …. o să vedeţi voi într-o postare viitoare pentru că merită o postare numai a ei.  Merci Charity Boutique este primul concept store caritabil din România şi s-a deschis în 2011 ca un magazin caritabil ambulant. Îl găsiţi acum în Centrul Vechi (chiar deasupra French Bakery) şi merită să-l vizitaţi. Este un loc încărcat de emoţie, de lucruri frumoase, de poveşti, un loc creat să facă bine tuturor oamenilor dar mai ales celor pe care binele i-a ocolit şi se află într-un moment de cumpănă al vieţii lor. Am aflat de acest loc atunci când au organizat o seară doar pentru Cosmina şi am rămas impresionată de cum au aflat ei de Cosmina. Din faptul că ea fusese voluntar al organizaţiei, în Anglia, cu ceva timp în urmă. Deci nu e doar un mit vorba “bine faci, bine primeşti“. Lucrul acesta a fost şi o conştientizare şi mai mare pentru mine a faptului că nu ştii niciodată când, din postura celui care ajută, devii peste noapte cel care are nevoie de ajutor.

Şi dacă încă nu v-am făcut curioşi să mergeţi acolo, aruncaţi un ochi şi pe pozele de mai jos. Ce ziceţi, v-am făcut poftă de un ceai cu gust de fapte bune?

9d15c6b8-ca2b-4e8c-9179-d07f04dbd348wallpaper

Advertisement

2 comments

  1. Da, draga mea, eu sunt adeptul ceaiului la orice oră. Îți mulțumesc pentru invitație și pentru îndemnul omenesc. Poftă bună la ceșcuță / Cu un pic de lămâiță! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.