Relația mea cu școala

Am scris, acum doi ani, un articol pentru un proiect, Scrisul face bine, proiect pe care văd că nu-l mai pot accesa online acum și, prin urmare, nici zecile de povești despre educație din cadrul acestui proiect. Prin și mai urmare, nici pe a mea. Puteți accesa aici postarea în care am scris, cu entuziasm, despre invitația de a face parte din proiect.

Am scotocit să găsesc textul pe care l-am trimis, voiam să-l postez și aici pe blog, mai ales în condițiile în care nu mai funcționează site-ul proiectului. Nici n-am mai stat să caut varianta în format editabil, pentru că am găsit ceva mult mai tare și anume articolul scris de mână (era cerință parte din proiect, cerință care mi-a făcut mare plăcere).

Și m-am gândit să le postez aici, amintire, să nu mai stau să scotocesc după ele peste ani, prin email-uri și conversații de messenger.

Mi-am adus aminte de acest proiect în contextul în care o prietenă m-a întrebat cum mă apuc de scris atunci când mă apuc. Sigur, articolul acela nu are legătură cu răspunsul, sper să pot să scriu un articol separat despre asta. Însă dacă tot mi-am amintit de proiectul ăsa frumos…. de ce nu? Mai jos veți găsi cele două pagini de articol, iar poza pe care ați văzut-o deja la început, reprezintă momentul în care chiar scriam acest articol.

received_10155076241107616received_10155076241102616

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.