Alta braţară Fit Bit

Vă povesteam acum un an că am primit de ziua mea cadoul mult dorit, o brăţară Fitbit de monitorizare a mişcării. Fericirea nu a durat foarte mult pentru că după vreo şase luni a început uşor uşor să se desprindă brăţara până când, dupa aproximativ 10 luni s-a rupt de tot şi nu am mai putut să o port. Am suferit după ea pentru că eram nedespărţite şi pentru că o primisem de la oamenii dragi din viaţa mea. Am pus-o totuşi deoparte să o am amintire şi nu m-am gândit nicio clipă că aş putea să încerc să o schimb, am aflat mai târziu că era chiar în garanţie.

Acum două săptămâni, purtând o conversaţie întâmplătoare cu un coleg în pauza unui curs la serviciu, am ajuns la discuţia despre ceasuri de sport. Atunci când am menţionat că brăţara mi s-a rupt după aşa scurt timp, colegul respectiv mi-a sugerat să scriu la customer support FitBit pentru că sunt foarte amabili şi cel mai probabil că îmi vor da o brăţară nouă în schimb. Am fost uşor neîncrezătoare dar, pentru că oricum nu aveam nimic de pierdut, am scris un email către ei.

Mare mi-a fost surprinderea cu câtă căldură şi amabilitate mi-au răspuns, mi-au cerut câteva informaţii suplimentare şi apoi mi-au prezentat opţiunile de înlocuire: fie îmi trimiteau o brăţară la fel ca cea care s-a rupt ori primeam un discount de 30% la un model mai nou. Am ales să primesc una la fel ca a mea însă am avut noroc să nu mai fie pe stoc aşa că mi-au trimis o altă brăţară, Alta FitBit, un model mai nou şi mai finuţ decât ce aveam eu, fără costuri suplimentare şi în termen de 4 zile lucrătoare aşa cum au promis.

De ieri de când a venit şi până la ora asta am făcut vreo 20 000 de paşi. Poate că i-aş fi făcut şi fără brăţară dar e mult mai drăguţ acum că ştiu exact câţi paşi, un estimat de calorii arse şi cam cum am dormit cu o noapte în urmă (monitorizează şi cât de liniştit ai somnul sau cât de agitat). Îmi place că o pot conecta cu telefonul ca atunci când sună sau primesc sms să vibreze discret. Mi se întâmplă des să nu aud telefonul în mijloace de transport în comun sau să-l ţin noaptea pe silent şi atunci această funcţionalitate îmi este de un real ajutor. Sper totuşi să nu mai vibreze în miez de noapte sau prea de dimineaţă pentru că….apelurile la ore din astea nu sună aproape niciodată a veşti bune…

Acum două săptămâni aş fi spus că nu recomand produsele FitBit pentru că par să se strice uşor însă pe atât de uşor a fost să înlocuiesc produsul încât nu am cum să nu-l recomand. Mai ales că dincolo de brăţara care s-a rupt, nu a avut absolut nicio altă problemă de funcţionare. Aşa că dacă vă gândiţi să investiţi într-o brăţară de sport, aruncaţi un ochi la ei pe site.

Şi uite aşa a venit iepuraşul de Paşte şi la mine cu un cadou, o brăţară nou nouţă de sport. Numai bună să-mi ţină companie în alergarea de duminica viitoare. Apropo de alergarea de săptămâna viitoare, linkul de donaţii este încă deschis, targetul încă neatins. 180 de ron mă mai despart de targetul de 500 de ron, bani care vor ajuta la construirea unei locuinţe pentru o familie nevoiaşă.

Pentru un Paşte fericit şi liniştit, recomand să mâncaţi cu măsură, să faceţi cât mai multă mişcare şi să petreceţi timp de calitate cu oamenii dragi din viaţa voastră! Nu e aşa de greu, nu? Cred că mai greu e cozonacul în exces 😀

Advertisement

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.